Zhou Asrama Belia Syarat penginapan

(Skop)

Perkara 1

Zhou Asrama Belia (kemudian daripada ini, kerana rumah tumpangan ini) dalam kontrak di antara penginapan dan penginapan tetamu dan ditandatangani yang berkaitan dengan kontrak ini, seperti yang ditentukan oleh peruntukan ini. Peruntukan ini tidak kira mengenai syarat-syarat perintah itu daripada yang ditubuhkan dan adat meluas.

Perkara 1 2

Dalam skop asrama tidak melanggar undang-undang dan adat resam masa dan tindak balas kita, walaupun disebut sebelum perenggan bahawa keutamaan khas.

(Kontrak penginapan Permohonan)

Pasal 2

Tinggal di asrama ini bercadang untuk lakukan untuk memohon kontrak itu yang diminta untuk mengemukakan perkara-perkara berikut di asrama ini.
 1. tinggal nama
 2. Kekal tarikh dan anggaran masa ketibaan
 3. nombor telefon dan alamat e-mel
 4. kapasiti penginapan
 5. perkara lain yang perlu untuk mengakui asrama ini

Pasal 2, Seksyen 2

Kekal tetamu yang menginap di lebih daripada No. 2 jika kemasukan menunjukkan tinggal hari sebelum membuat permohonan kesinambungan asrama ini, kerana cadangan itu telah dibuat masa ini kontrak-tempat penginapan baru.

(Kontrak Lodging telah ditubuhkan, dan lain-lain)

Perkara 3

Kekal kontrak, asrama ini membenarkan permohonan artikel sebelumnya, telah ditubuhkan apabila pembayaran selesai.

Perkara 3 2

Kes oleh peruntukan tidak boleh membayar rumah tumpangan ini sebelum tarikh dan masa yang ditetapkan, kontrak utama yang hilang potensi. Walau bagaimanapun, jika anda menentukan tarikh pembayaran permohonan itu, rumah tumpangan ini untuk memberitahu tetamu yang menginap bermakna terhad.

(Kontrak Lodging menyimpulkan penolakan)

Pasal 4

Rumah tetamu ini, jika di dalam lif kedua, perlu tidak tinggal kontrak perkara membuat kesimpulan.
 1. Ketika menginap di fasal ini tidak dikenakan dari.
 2. Diri mereka dalam, tiada ruang masa yang mencukupi.
 3. Kadang-kadang saya bercadang untuk mempertimbangkan tinggal di orang ramai mengenai penginapan, melakukan melanggar peruntukan Akta, seperti juga kemungkinan ketenteraman awam dan adat yang baik dan tingkah laku.
 4. Yang berhasrat penginapan, apabila boleh menghargai dari bawah dengan yang agak c.
 5. Ia memerlukan pelaku bercadang untuk orang yang tinggal di hostel asrama ini keganasan kakitangan, atau untuk menghendaki beban lebih daripada julat yang munasabah
 6. jelas dapat mengenali bercadang membuat orang yang dijangkiti dengan kelas pertama kepada kelas ketiga jangkitan dengan kesihatan dan kebajikan buruh perintah menteri telah memilih masa yang
 7. Bencana alam, sesuai dengan kesalahan kemudahan itu, sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan baki tidak boleh membuat masa yang tinggal
 8. Kekal berhasrat orang di bawah mabuk dan tetamu lain ke hotel lain masalah kadang-kadang takut
 9. Untuk tetamu yang lain tinggal kadang-kadang masalah amat perkataan dan perbuatan
 10. Peraturan-peraturan asrama atau dengan menggunakan kemudahan seperti kes-mana peruntukan

(Tetamu yang menginap hak kontrak pembatalan)

Pasal 5

Tetamu yang menginap untuk ke asrama dicadangkan penginapan ini boleh membatalkan kontrak.

Perkara 5 2

Hostel ini, jika tetamu yang menginap kerana keadaan kontrak utama dan mengangkat keseluruhannya, selaras dengan peruntukan-peruntukan untuk menerima penalti.

Pasal 5 3

Hostel ini terlebih dahulu apabila menghubungi dan jika pengesahan pembayaran, rumah tetamu ini, tetamu yang demikian tidak menghubungi tarikh penginapan yang 22:00 tidak tiba, kontrak utama itu mungkin menjadi tetamu yang menginap dan merupakan perkara yang lega proses dipertimbangkan.

(Asrama hak kontrak pembatalan)

Pasal 6

Rumah tetamu ini, ditarik balik jika diikuti, ia adalah mungkin untuk mengangkat kontrak penginapan.
 1. Tetamu yang menginap boleh mempertimbangkan tentang tinggal, jangan melanggar peruntukan Akta, seperti juga kemungkinan ketenteraman awam dan adat yang baik dan tingkah laku apabila
 2. jelas dapat mengenali bercadang membuat orang yang dijangkiti dengan kelas pertama kepada kelas ketiga jangkitan dengan kesihatan dan kebajikan buruh perintah menteri telah memilih masa yang
 3. Menurut alasan force majeure akibat bencana alam tidak boleh membuat masa untuk hidup
 4. Bercadang untuk membuat orang dari bawah boleh menghargai beberapa lama apabila c
 5. Tetamu yang menginap di asrama ini kakitangan asrama, permintaan untuk keganasan, atau untuk menghendaki beban lebih daripada julat yang munasabah
 6. Yang berhasrat demikian menurut bunyi, mabuk, dan lain-lain kepada tetamu lain tinggal takut masalah kadang-kadang. Untuk tetamu yang lain tinggal amat masalah kadang-kadang apabila perkataan dan perbuatan orang yang tinggal
 7. Prank merokok di kawasan yang dikhaskan untuk merokok, peralatan memadam kebakaran, dan lain-lain, dan lain-lain, mengenai pencegahan kebakaran, adalah penghalang apabila tingkah laku masa yang
 8. Walaupun tidak bersetuju dengan kontrak penginapan sementara selain daripada orang-orang tersebut memasuki bilik apabila
 9. Apabila sesuatu atau berhasrat untuk membawa keperluan bagi apabila dibawa masuk ke dalam dewan
 10. Pergilah ke asrama di luar barangan lapang asrama, atau berpindah ke tempat lain dalam asrama apabila
 11. Apabila semua bangunan atau peralatan, anda ingin membuat perubahan, pengubahan, pertukaran
 12. Di penginapan lain di asrama seorang, pelawat atau kakitangan menjalankan perkara pengiklanan, pengedaran barangan menjalankan aktiviti agama (dakwah, permintaan) atau menjalankan operasi apabila
 13. Apabila kita melakukan penginapan lain adalah jauh tingkah laku gangguan
 14. penggunaan selanjutnya rumah tetamu tidak mematuhi peraturan ketika

Pasal 6 2

Rumah tetamu di bawah perenggan yang terdahulu, mengangkat kontrak penginapan, selain daripada kes itu Perkara 63, dan tidak membayar balik wang itu untuk

(Log Masuk penginapan)

Perkara 7

Hotel tetamu Tarikh penginapan Today, meja asrama hadapan ini perkara yang akan datang.
 • Tinggal nama, umur, jantina, alamat tetamu dan pekerjaan
 • Asing, kewarganegaraan, nombor pasport
 • hari berlepas
 • perkara lain yang perlu untuk mengakui asrama ini

Perkara 7 item 2

Penginapan yang mahu membayar kos Artikel 10 kad kredit yang diperolehi mengikut kaedah bukan wang apabila pendaftaran awal sebelum perkara itu diberikan mereka.

(Room masa penggunaan)

Perkara 8

Kekal tetamu boleh menggunakan masa bilik asrama adalah seperti berikut.
Pendaftaran 16:00-22:00
Semak 11:00

Perkara 8, perenggan 2

Tanpa mengira peruntukan perenggan yang terdahulu, penerimaan rumah tetamu boleh menggunakan barang-barang yang sama seperti bilik kerja lebih masa. Diterima, kos tambahan keadaan itu, pengisytiharan berikut.
 1. Lebih daripada dua jam atau kurang adalah separuh harga bilik penginapan
 2. Lebih daripada dua jam adalah lebih daripada jumlah penuh

(Penggunaan mematuhi peraturan)

Pasal 9

Di rumah tumpangan ini menyediakan penginapan, penggunaan rumah tetamu ini perlu dibangunkan untuk mematuhi peraturan pendedahan.

Perkara 9 2

Kemudahan utama waktu perniagaan rumah tetamu, ia adalah seperti berikut. Kemudahan-kemudahan lain yang diperincikan waktu perniagaan, dengan sebuah buku kecil peralatan, setiap buku menunjukkan, bilik indeks perkhidmatan dalam penyampaian buku ini.
 • perkhidmatan Front · · · 14:00-22:00
 • Masa tutup · · · · Tiada
 • Mesin basuh (caj) · · 08:00 ~ 23:00
 • bilik mandi · · · · · 24 jam

Perkara 9 item 3

Masa sebelum kemasukan perlu pilihan terakhir mungkin perubahan sementara. Bahawa keadaan, dengan cara yang sesuai untuk memberitahu.

(Bayar untuk)

Perkara 10

Pecahan dan anggaran kaedah Kekal tetamu perlu membayar kos tinggal di dalam lif yang pertama di dalam Jadual.

Perkara 10 2

Masa untuk membayar untuk penginapan tersebut dalam perenggan yang terdahulu dalam kes tiba tetamu hotel atau rumah tetamu mengikut rang undang-undang ini, dan mata wang Jepun (yen), mendapatkan kad kredit dan bukannya kaedah ini yang kita telah, di latar depan.

Perkara 10 3

Walaupun asrama ini ke bilik tetamu hotel, ia mungkin untuk menggunakan pada masa dalam tempoh tetamu hotel tidak ketika datang untuk tinggal, bilik menggunakan mana-mana kemudian digantung selepas keluar juga tinggal dalam salinan sepenuh masa penginapan.

(Tanggungjawab rumah tetamu)

Perkara 11

Asrama dalam prestasi yang bagus hotel dan kontrak penginapan yang berkaitan dengan kontrak ini serta kerosakan tidak memenuhi masa, pampasan bagi kerosakan. Walau bagaimanapun, disebabkan kepelbagaian di dunia seperti perang · · tingkah laku pihak ketiga akan membantu menghantar pulang melalui jalan yang sama pada masa yang menyalahkan alasan rumah tetamu, dan tiada pampasan.

Perkara 11 2

Rumah tetamu ini, untuk bertindak balas dalam kes kebakaran, dan lain-lain, tambah insurans liabiliti hotel.

(Tawaran tidak ditandatangani bilik apabila memproses)

Perkara 12

Ini tidak dapat menyediakan penginapan di asrama ditandatangani antara bilik, kita akan mendapat tetamu hotel pemahaman, pasti tempat tinggal lain yang memperkenalkan dedikasi oleh keadaan yang sama.

Perkara 12 2

Hostel ini adalah tidak sama ada peruntukan-peruntukan perenggan yang terdahulu boleh menjadi pengantara penginapan lain apabila pembayaran ganti rugi jumlah tertentu untuk jumlah pampasan kepada mereka yang tinggal dengan jenis pampasan dalam jumlah ganti rugi untuk bertindak. Walau bagaimanapun, dengan mengambil kira apa yang tidak boleh dibawa ke bilik bukan tanggungjawab rumah tetamu ini pada masa itu tidak membayar pampasan.

(Rawatan rezeki)

Perkara 13

Kekal barang tetamu dan jika barang-barang berharga tunai jika diatur berkenaan dengan produk (barangan diletakkan pada masa ini tidak mempunyai bagasi diletakkan dalam asrama juga mengandungi), kerana mencuri di dalam bilik dan dewan, kehilangan, kerugian, hadir asrama, kerugian tidak compensable.

(Tetamu yang menginap di item membawa bagasi dan membawa penyimpanan)

Perkara 14

Dalam di penginapan bagasi carry-on di penginapan sebelum kedatangan rumah tetamu apabila di asrama ini sejurus sebelum ketibaan faham bahawa apabila disimpan dalam tetamu hotel di meja depan untuk masa pendaftaran. Tetapi, untuk kecurian, kehilangan, kerugian, semua asrama ini tidak bertanggungjawab. Semak masa akan datang untuk sepanjang bagasi, tidak sama pada semua tanggungjawab.

Perkara 14 2

Jika, selepas tinggal tetamu check out, tetamu yang menginap bagasi dan barang-barang asrama telah dilupakan apabila pemilik memastikan rumah tetamu, di samping berusaha untuk menghubungi pemilik arahan. Walau bagaimanapun, tidak ada sebarang petunjuk apabila pemilik keadaan dan memastikan pemilik tidak, sebagai peraturan umum mengandungi dijumpai selepas tarikh jagaan dua minggu dibuang. Tetapi segera makanan dan minuman dibuang.

(Tetamu yang menginap di item membawa bagasi dan membawa keselamatan)

Pasal 15

Oleh kerana arahan tidak dipatuhi kakitangan asrama, panduan, notis, perlindungan kecemasan, wizard yang tinggal supaya kerosakan itu berlaku, rumah tumpangan ini tidak buat untuk pampasan.

(Bertanggungjawab Penginapan ini)

Perkara 16

Menurut penginapan asrama ini yang mengalami sengaja atau cuai hilang apabila tetamu yang menginap di asrama ini, sila membayar pampasan kepada kerugian.

(Penafian)

Pasal 17

Apabila menggunakan komputer untuk berkomunikasi dari bahagian dalam asrama, kita akan menggunakan tanggungjawab anda. Malah dalam penggunaan penggantungan perkhidmatan komunikasi komputer atas alasan di luar kegagalan sistem, apa jenis kerosakan ia mengalami apabila hasil daripada pengguna juga meletakkan Syarikat menganggap semua tanggungjawab. Juga, sila gunakan komputer untuk berkomunikasi menurut syarikat dinilai tingkah laku yang tidak sesuai, jika mereka mempunyai rumah ini tetamu dan kerugian pihak ketiga, pampasan bagi kerugian.

1 perbelanjaan penginapan Jadual Anggaran Kaedah

Dan pecahan penuh tempat-tempat penginapan perlu memberi

 1. Penginapan asas
 2. lain-lain kos
 3. Cukai penggunaan

Jadual 2 ganti rugi jumlah tertentu

Hari melalui notis pembatalan

bukan sikap tenang hari Untuk 2 hari sebelum hari sebelum 3 hari sebelum sebelum
100% 100% 100% 0%
 • % Daripada Kadar penginapan asas ganti rugi jumlah tertentu.
 • Pada masa yang sama pada hari 2 malam berturut-turut kekal tempahan tarikh selepas membatalkan semua tarikh perjalanan apabila setiap digantung dengan bentuk yang sepadan dengan tarikh bayaran pembatalan.
 • Untuk menempah malam berturut-turut tarikh penginapan dibatalkan sebahagian daripada masa, tanpa mengira bilangan hari untuk membatalkan, ada bakat pada Jadual 1 penalti kedua. Dibubarkan Kadar kerosakan supaya membatalkan tarikh perjalanan supaya hari pertama sebagai kadar standard boleh digunakan.
 • Contoh) bahawa pendaftaran November 1, pendaftaran November 1 November 5 ujian 4 tempat tempahan, jika ditukar kepada November 3 ujian 2 tempat, 3 November, dibatalkan tempat ke-4 2 mata. Tetapi hanya kira-kira 1 dalam bakat November 3 jangan ganti rugi jumlah tertentu, dan dengan 2 di hadapan Pembatalan sesuatu kontrak ganti rugi jumlah tertentu menjadi.
 • Bilangan dibatalkan dalam kes nombor jamak dari bahagian ke penalti pembatalan.
 • Mengenai bilangan tempahan kita telah membatalkan semua atau sebahagian besar masa, tanpa mengira jumlah dibatalkan dan bilangan hidup, supaya nisbah berdasarkan bilangan Jadual 2 sebagai kontrak standard dengan permohonan itu boleh digunakan.
 • Apabila bilangan contoh aplikasi kontrak) 2 Jan berdaftar, bilangan empat tempahan Tiada perubahan jadual pada 5 Jan Semak 3 malam dalam 1 Januari hingga 2 orang adalah empat orang jadi ia adalah perlu untuk 2 status yang lebih tinggi januari penalti penginapan ke-3.
 • Jika tinggal, melalui syarikat-syarikat pelancongan (Laman web tempahan mengandungi) melakukan simpan permohonan itu, semasa permohonan tersebut, hukuman yang berkaitan (yuran pembatalan) dianggap oleh satu lagi peruntukan khas daripada syarikat-syarikat pelancongan (termasuk laman web tempahan) permohonan itu anda mesti mematuhi kehendak itu.

ini melengkapkan

Copyright 2016 EuroSports Co.,Ltd and all rights reserved